Γυμνάσιο Πόμπιας
Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου

Διαχείρηση ιστοσελίδας

Μόνο για καθηγητές



12-01-2014 Πορεία από την Ιερά Μονή Βροντησίου μέχρι τη θέση Σαμάρι ( 1400 μ . )

 Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, 25 μαθητές από το Γυμνάσιο Πόμπιας μαζί με το γυμναστή κο Ξηρουδάκη Ιωάννη και γονείς συμμετείχαν σε μια πεζοπορία που διοργανώθηκε από τον Ορειβατικό Σύλλογο Μοιρών.

Μια εξαιρετική πορεία, από την Ιερά Μονή Βροντησίου μέχρι τη θέση Σαμάρι ( 1400 μ . ) Όμορφο μονοπάτι μέσα από πεύκα , πρίνους και σφένταμους προς το καταφύγιο μετά από 3 ώρες πεζοπορίας
Την εκδρομή συνόδευσε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να καλύψει υγειονομικά την εκδρομή.

Η ορειβατική αυτή διαδρομή ξεκίνησε στις 8 το πρωί από το Βροντήσι και ο τερματισμός ήταν το καταφύγιο Ζαρού στο Σαμάρι.

Πάνω από 80 άτομα, μέλη του Ορειβατικού Μοιρών, γονείς, μαθητές και 5 Εθελοντές Σαμαρείτες με τον κατάλληλο υγειονομικό εξοπλισμό διέσχισαν μια ανηφορική διαδρομή μέσα στο δάσος, όπου το άρωμα του πεύκου και του κυπαρισσιού κυριεύουν, οι εικόνες κάτω του κάμπου της Μεσσαράς χορταίνουν το μάτι και στην κορυφή πάνω στο Σαμάρι μαγεύει το μεγαλείο του Ρούβα.

You need to upgrade your Flash Player

Slide Show Joomla